Halloween Costume Party
Pentru ca si asa nu ai destula bataie de cap cu ideile pentru costumul pe care il vei imbraca la party-ul de Halloween, ne gandeam sa contribuim la nefericirea ta si sa te incarcam si noi cu o sarcina: Ajuta-ne sa gasim costumatia ideala pentru pungile noastre de Tortilla Chips!

Dupa fapta (sau aprecieri in cazul acesta) si rasplata!

Ai ocazia sa castigi premiul nostru cel mare: Tableta Samsung Galaxy Tab 3 Lite – procesor Dual-Core™ 1.20GHz, 7″, 1GB DDR2, 8GB, Wi-Fi, Android 4.2 Jelly Bean, White dar si alte premii tortillizante!

Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe pagina noastra de Facebook si sa postezi o fotografie cu punga noastra de Tortilla Chips costumata in outfit-ul tau favorit, incurajeaza-ti prietenii sa voteze, iar cele mai apreciate fotografii vor fi premiate! Intra in concurs atat fotografiile reale, cat si cele desente sau prelucrate digital (amatorii acestei versiuni pot downloada poze cu produsele de aici).

Castigatorii vor fi anuntati in 31 Octombrie pe pagina noastra de Facebook. Regulamentul campaniei este disponibil aici.

Bafta! :)